Instanța a decis: Cârnatul din gura Andreei Pora nu îi afectează imaginea

Pora Carnat
Pora Carnat

Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia CNA din 2 iulie 2013, prin care România TV a fost amendată cu suma de 10.000 de lei, pentru denigrarea jurnalistei Andreea Pora. Hotărârea instanţei nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Informaţia a fost dezvăluită în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului de joi, chiar de către președintele Laura Georgescu, în contextul în care Consiliul a analizat o speţă similară celei pentru care România TV a fost amendată cu 10.000 de lei, pe 2 iulie 2013 . "Pentru imagini fără sunet şi scris, noi am aplicat deja 10.000 de lei şi am pierdut procesul în prima instanţă", a transmis Laura Georgescu, potrivit jurnalul.ro. La data de 2 iulie 2013, CNA a decis să amendeze televiziunea România TV cu 10.000 de lei, pentru emisiunea "Tonomatul lui Ciutacu", din 20 iunie 2013, în care jurnalista Andreea Pora ar fi fost "denigrată" şi i-ar fi fost încălcat "dreptul la imagine". În ediția respectiva a fost difuzat şi un montaj din imagini difuzate în buclă, în care Andreea Pora era prezentată în timp ce mânca un cârnat.

Amenda, contestată la CAB În urma sancțiunii, societatea Ridzone Computers SRL - care deţine licenţa audiovizuală a România TV - a dat în judecată CNA şi a cerut la Curtea de Apel Bucureşti anularea amenzii. La 6 decembrie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea făcută de Ridzone Computers SRL şi a anulat Decizia CNA de amendare cu 10.000 de lei a postului România TV. Hotărârea poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare, potrivit portalului instanţelor de judecată din România.

Vezi și: Andreea Pora, criză la RTV. Bogdan Chirieac: S-o dau în judecată, să n-o dau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel