Urmărește emisiunea live


ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Victor Ciutacu: A dat liber să-l ia pe frate-său

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook discursul lui Traian Băsescu, legat de înregistrările în care fratele său, Mircea, apare vorbind cu unul dintre membrii familiei Anghel.

”A pisat ochii si a dat liber sa-l ia mascatii pe frate-sau”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Înregistrarea cu discuțiile dintre MIRCEA BĂSESCU, fratele lui TRAIAN BĂSESCU, și FLORIN ANGHEL, fiul lui BERCEA MONDIAL, au fost făcute publice, după ce avocatul PAVEL ABRAHAM și-a îndemnat clienții să recurgă la această măsură.

Vezi și: Stenogramele care i-au închis gura lui TRAIAN BĂSESCU. De Ce a rămas președintele fără replică în scandalul de ȘANTAJ Băsescu-Bercea



Pe fondul scandalului Mircea Băsescu - Bercea Mondial, președintele Traian Băsescu s-a decis să vorbească, după o tăcere de circa trei săptămâni. Șeful statului a negat orice intervenție a sa în dosarul lui Sandu Anghel, zis "Bercea Mondial", sau în orice alt dosar, pe parcursul celor 10 ani de mandat. Șeful statului a afirmat că fratele său l-a informat încă de acum un an că este șantajat, când i-a recomandat să se adreseze instituțiilor statului. Băsescu a subliniat că toți oamenii sunt egali în fața legii, iar "între nevoia de consolidare a Justiției și reflexul firesc de a-ți apăra fratele, aleg consolidarea Justiției". 

Citește și Traian Băsescu s-a autodenunțat, în direct, la 13,30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel