ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mircea Badea: Să terminăm cu prostia asta!

mircea badea
mircea badea

Mircea Badea a declarat, în legătură cu scandalul în care este implicat Mircea Băsescu, că DNA are de șase zile imaginile difuzate în urmă cu două zile de Antena 3 și nu a făcut nimic.

"DNA are de șase zile înregistrările. Și nu a făcut nimic cu ele până nu le-a scos Antena 3 la lumină. Hai să terminăm cu mascarada asta cu independența justiției. Au așteptat un semnal de la Cotroceni. Să terminăm cu prostia asta", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Ordinea Zilei", la Antena 3.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mircea Băsescu a fost adus, vineri, la Tribunalul București, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventivă, în dosarul în care este acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Andreea Crețulescu, despre personajul cheie din scandal

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mircea Basescu și Marian Căpățână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat fratelui președintelui Traian Băsescu, au fost reținuți de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, care cer vineri Tribunalului București arestarea lor preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel