ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Antonescu îi cere demisia lui Traian Băsescu

Crin Antonescu îi cere demisia președintelui Traian Băsescu, după ce fratele acestuia, Mircea, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influență.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. ”Dincolo de faptul că sunt şocat de modul în care evoluează cazul Mircea Băsescu, un asemenea scandal, indiferent care va fi decizia şi explicaţiile lui Traian Băsescu, va capăta amploare internaţională şi va prejudicia încă o dată grav imaginea României.

VEZI ȘI: Fiica lui BERCEA MONDIAL, dezvăluiri despre relația cu MIRCEA BĂSESCU

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Cred că e o situație de maximă gravitate şi că era nevoie de mai multe explicaţii din partea lui Traian Băsescu. Cred că aceste declaraţii ale preşedintelui sunt insuficiente şi vin prea târziu, pentru că, asocierea între scandalul care îi are ca principali actori pe Mircea Băsescu şi Florin Anghel zis şi Bercea Mondialul şi domnia sa nu poate fi ocolită!

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Traian Băsescu putea rezolva astăzi tot acest scandal printr-un singur gest: demisia. Demisia nu ţi-o dai atunci când eşti în poziţii foarte mari, doar dacă eşti vinovat de ceva sau doar dacă ai o vinovăţie directă. Demisia are multe semnificaţii şi dincolo de cei care au o părere greşită despre demisie, demisia este un act politic care nu înseamnă doar retragere, demisia poate să fie un act politic foarte ofensiv, ea are multe semnificaţii.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mircea Băsescu, reținut pentru 24 de ore

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Viitorul politic al lui Traian Băsescu este unul extrem de restrâns, sunt cele câteva luni de mandat, pe care înţeleg că doreşte să le parcurgă în continuare, şi aşa cum am spus încă înainte de acest scandal, nu văd un viitor politic preşedintelui Băsescu, dar imaginea României şi asocierea familiei prezidenţiale cu un asemenea scandal durează!”, a scris Antonescu pe facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel