Marcel Codreanu, liderul romilor tradiționali din Vrancea, înmormântare fără restricții. Elena Cristian: Acesta este adevăratul eșec al autorităților

Pixabay
Pixabay

Elena Cristian a criticat intervenţia autorităţilor în cazul înmormântărilor liderilor unor clanuri de romi. 

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a avut o intervenție în direct la România TV unde a discutat despre eșecul autorităților în implementarea măsurilor de restricție în mod egal și uniform pentru toți cetățenii. Aceasta a comentat pe marginea înmormântării unui lider al romilor din Vrancea. Este vorba despre Marcel Codreanu, liderul romilor tradiționali din Vrancea, lovit de roata desprinsă a unui TIR, în timp ce se afla pe terasa unei unități de cazare. 

Vezi aici: Un bărbat, care se afla pe terasa unui motel, a fost omorât de roata desprinsă de la un camion

„Ceea ce vedem astăzi este, din punctul meu de vedere, un eșec al tuturor guvernărilor de peste 30 de ani. Nu pot să spun că cei care sunt acum la guvernare nu pot gestiona astfel de lucruri pentru că le tot vedem și este clar că vorbim de un eșec al tuturor celor care au fost la guvernare. Am văzut la o emisiune cum la un restaurant unde erau câțiva clienți în plus veniseră 13 echipaje de poliție.

De ce au voie toți acești oameni și de ce sunt dirijați de poliție cum să se strângă? Nu sunt interzise adunările cu un număr mare de persoane? Pot să se strângă toți acești oameni într-un loc și, mai ales, mai sunt ajutați și de poliție să ajungă acolo. De fapt ăsta este eșecul autorităților. La o piesă de teatru trebuie să mergem doar cu 30% din capacitate, sau se mergea, pentru că se închid din nou. 

Vorbim despre ajutorul autorităților ca sute de oameni să se strângă acolo și din punctul meu de vedere acesta este adevăratul eșec și este frustrarea noastră a tuturor, care, sigur, am vrea și noi ca lucrurile să intre într-o normalitate”, a spus Elena Cristian în intervenția sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel