Ingrid Mocanu, atacată după ce a scris despre ”demența cu schimbatul ADN-ului prin termometrizare”: Hei, tâmpiței...

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a fost ținta atacurilor pe Facebook, în scandalul creat de măsurarea temperaturii la intrarea în spații închise. 

”Văd că fiecare papițoi care s-a ratat în viață se crede și se comportă ca un geniu pe FB. Îți spun ei cum stă treaba (orice treabă), că au văzut ei două clipuri și 3 postări pe yootube, FB, sau pe unde se mai afișează știința.

Nu știu să facă nimic în niciun domeniu, dar nu au niciun dubiu în nicio privință. Știu sigur despre ce și în ce mod ar trebui să scrii tu, ce este important și în general cam cum stau lucrurile pe Planetă, de la ocultă la 5G, de la Soros la Bill Gates.

Să vă dau un exemplu: scriam ieri despre demența cu schimbatul ADN-ului prin termometrizare sau ce alte tâmpenii le mai produce termomentrul unora.

O doamnă, care din poze suferea clar de obezitate, avea o problemă existențială: de ce nu spun eu despre spitalele de carton în care ar sta asimptomaticii. I-am susținut că mai bine ar avea grijă să nu se infecte, pentru că obezitatea (singura boală care chiar se vede cu ochiul liber) este comorbiditate și ar putea să moară. Chiar așa este, nu există niciun dubiu.

Au sărit "spălățeii": cum îmi permit să o facă pe femeia aia grasă? Ce drept am au? Cum îndrăznesc? Hei, tâmpiței, încercam să îi salvez viața și să o pun în gardă că imbecili ca voi sunt periculoși și că pot duce la pierderea vieții ei. Ooo, știu: voi sunteți toți curajoși, ca orice spălățel, care își imaginează că dacă omoară gândaci prin baie e capabil să lupte cu balaurul.

Negaționismul a împiedicat orice critică reală la măsurile proaste luate de guvernanți (lăsarea în zburdălnicie a diasporei, lipsirea de tratament a unor persoane care aveau nevoie, măsuri economice, etc). Cu asta vă bateți joc de mii de oameni, familiile celor din România care și i-au pierdut pe cei dragi și de zecile de mii din fiecare țară care au părăsit această lume.

L-ați luat pe NU în brațe (nu există carcalac, e o conspirație) precum fetița cu chibrituri. Și vă mai mirați de ce haștagii credeau că dacă votează la referendumul pentru familie scapă Dragnea de pușcărie. 

Puțini oameni de calitate pe Planetă! Iar în România, extrem, extrem de puțini.

Și după aia vă mirați de ajunge Cataramă și alții ca el să ne conducă... de aia, că nu vă duce capul pe mulți dintre voi și orice retardat vă manipulează ca pe ultimii fraieri!” scrie avocata Ingrid Mocanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel