Ingredientul adăugat în apă pentru a decoji uşor ouăle fierte

Rodica Mitu / 19 iul 2019 / 10:01 Salveaza PDF Comentarii
Ouă
Descriere foto: Ouă

Dacă vrei ca ouăle să se decojească uşor, există un truc care te poate ajuta în acest sens.

Zeama de lămâie se foloseşte pentru a decoji mai uşor ouăle fierte. În acest caz, trebuie să torni o linguriţă de suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle.

Un alt truc se referă la faptul că trebuie să adaugi în apa în care fierbi ouăle bicarbonat de sodiu.

 

VEZI ȘI: Zodia care trece printr-o transformare. Astrolog: Aici va fi jocul

 

Ouăle sunt folosite în numeroase diete. Iată un astfel de exemplu:

Săptămâna 1

 

Luni

Mic dejun: două ouă fierte și un fruct la alegere;

Prânz: două felii de pâine integrală cu fructe;

Cină: pui fript cu salată verde.

Marți

Mic dejun: două ouă fierte cu un fruct;

Prânz: pui fript sau la cuptor cu salată verde;

Cină: două ouă fierte, salată verde, fructe.

Miercuri

Mic dejun: două ouă fierte cu un fruct;

Prânz: o felie de pâine integrală cu brâză slabă și roșii;

Cină: pui fript cu salată verde

Joi

Mic dejun: două ouă fierte și fructe;

Prânz: fructe la alegere;

Cină: pui fript asezonat cu ierburi aromatice.

Vineri

Mic dejun: două ouă fierte;

Prânz: două ouă fierte și legume la abur;

Cină: pește la grătar cu salată verde.

Sâmbătă

Mic dejun: două ouă fierte;

Prânz: fructe la alegere;

Cină: pui fript cu salată verde.

Duminică

Mic dejun: două ouă fierte cu un fruct;

Prânz: legume la abur, salată de roșii, pui fript sau la cuptor

 

Săptămâna 2

Luni

Mic dejun: două ouă fierte;

Prânz: pui fript cu salată verde;

Cină: două ouă fierte, salată, un fruct.

Marți

Mic dejun: două ouă fierte;

Prânz: două ouă fierte și legume la abur;

Cină: două ouă fierte, salată, un fruct.

Miercuri

Mic dejun: două ouă fierte cu un fruct;

Prânz: pui fript cu salată verde;

Cină: două ouă fierte, salată, un fruct

Joi

Mic dejun: două ouă fierte și un fruct;

Prânz: două ouă fierte, legume la abur, brânză slabă;

Cină: pui fript sau la cuptor cu salată verde.

Vineri

Mic dejun: două ouă fierte cu un fruct;

Prânz: salată de ton;

Cină: două ouă fierte și salată verde.

Sâmbătă

Mic dejun: ouă fierte cu un fruct;

Prânz: pui fript sau la cuptor cu salată verde;

Cină: fructe la alegere.

Duminică

Mic dejun: ouă fierte;

Prânz: pui fript sau la cuptor cu legume la abur;

Cină: pui fript sau la cuptor cu legume la abur.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26