INFOTRAFIC, 20 august. Situația traficului la ora 15:00, pe șoselele din România

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Mai multe accidente rutiere au avut loc în cursul nopții și în această dimineață. Traficul rutier poate fi afectat pe perioade mai lungi de timp, în funcție de eveniment. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se înregistrează valorile crescute de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov (Valea Prahovei), astfel că se circulă în coloană între Poiana Țapului și centrul stațiunii Bușteni pe sensul de urcare către Brașov. Trafic intens se înregistrează și pe celălalt sens, între Predeal și Bușteni.

În ceea ce privește situația pe raza stațiunilor de la malul Mării Negre, la această oră se circulă pe alocuri în coloană și pe DN 39 Constanța – Mangalia, între Agigea și Eforie Nord, pe sensul către Mangalia, și între Eforie Sud și Eforie Nord, pe sensul către Constanța.

În coloană se circulă și la ieșirea de pe Autostrada A1 București – Pitești, către DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bascov, județul Argeș.

Pe Autostrada A2 București – Constanța sunt semnalate valori ridicate de trafic, fără tronsoane pe care să se formeze coloane de autovehicule.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează către diversele zone turistice din țară să respecte limitele legale de viteză și indicațiile polițiștilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație sau direcția de deplasare, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc. Pe autostradă, acordați prioritate când părăsiți spațiile de servicii și nu circulați pe banda de urgență!

Accident cu trei autoturisme

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 26 Galați – Tulucești, în zona localității Vânători, județul Galați, după ce trei autoturisme au fost implocate într-un accident rutier.

Coliziunea s-a soldat cu trei persoane rănite.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 45 minute.

Transport agabaritic pe ruta Sibiu - Tălmaciu

În perioada 21.08.2021 - 25.08.2021 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: Sibiu - Centura Sibiului - DN1 - Veştem - DN7 - Tălmaciu

Vehiculul transportă un transformator.

Lăţimea maximă a vehicului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Trafic normal pe Autostrada A1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată în condiții normale pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 441, în zona localității Traian Vuia, județul Timiș, după curățarea carosabilului de cimentul căzut din încărcătura unei autocisterne rîsturnate. Autovehiculul a fost tractat.

Accident pe DN 1, județul Alba

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 1 între Teiuș și Alba Iulia, județul Alba, rezultând o persoană rănită ușor. Circulația se desfășoară prin dirijare, valorile de trafic fiind crescute.

Se estimează ca traficul să fie reluat în condiții normale în 30 de minute.

Accident rutier la ieșirea din localitatea Deta, județul Timiș

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 8 pompieri și 2 ambulanțe SAJ. 

Ajunși la locul interventiei, pompierii au constatat că accidentul s-a produs între un autotren, în care se afla doar șoferul, și un autoturism în care se aflau 4 persoane. 

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Pompierii au acționat de urgență pentru extragerea victimei. Aceasta a fost predată unui echipaj medical, în stare de conștiență. De asemenea, celelalte 3 persoane din autoturism au necesitat îngriji medicale, urmând a fi transportate la spital. Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Cisternă răsturnată pe A1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este restricționată pe prima și pe a doua bandă pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 441, în zona localității Traian Vuia, județul Timiș, după ce o autocisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat pe carosabil, în cursul nopții.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto. Traficul se desfășoară dirijat, pe banda de urgență, cu valori normale.

CITEȘTE ȘI: Dacie prinsă între două TIR-uri în urma unui accident. O persoană rănită

Restricții de circulație în Vâlcea: 

Restricții de circulație în data de 20.08.2021, în funcție de condițiile meteo:      

- DN 67 km 176+000 - km 176+500 pe raza localității Bunești se lucrează la betonare șanț intre orele 08:00 - 18:00 . Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație doar când se toarnă beton.

- DN 64 km 105+900 - km 115+480 pe raza localitățiilor Stolniceni-Rm.Vâlcea se lucrează la aplicare marcaje rutiere între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Situația în Municipiul București

TRAFIC  RUTIER  DEVIAT  SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

- Șos. Pantelimon - Cora;

- Șos. Panduri - Str. Dr. Bagdasar;

- Drumul Taberei - Str. Brașov;

- Splaiul Unirii și Splaiul Independenței – mai multe puncte de lucru;

- Str. Doamna Ghica - Șos. Colentina – lucrări realizare pasaj rutier;

- Șos. Berceni - lucrări la noua stație de metrou „Tudor Arghezi”;

- Calea Giulești - Stadionul Rapid;

- Prelungirea Ghencea de la str. Brașov până la str. Râul Doamnei, lucrări de supralărgire a arterei.

- Șos. Olteniței – lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor;

- Bd. Iuliu Maniu - Bd. Vasile Milea – lucrări de modernizare a liniei de tramvai;

- Bd. Mareșal Averescu – lucrări de înlocuire a rețelei publice de canalizare.

”Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate”, recomandă polițiștii. 

ACCIDENTE RUTIERE

În ultimele 24 de ore, în capitală au fost înregistrate 12 accidente rutiere soldate cu 17 persoane rănite ușor.

SEMAFOARE DEFECTE:

Bd. Drumul Taberei – Str. Brașov;Piața Arsenalului;Str. Nițu Vasile – Bd. Ctin. Brâncoveanu.

Accident între stațiunile de pe litoral 

În această dimineață, în jurul orei 04:25, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 39, între localitățile Neptun și Olimp, a avut loc un accident rutier. 

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o motocicletă, în urma căruia a rezultat decesul motociclistului, în vârstă de 34 de ani. 

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Accident grav și pe DN 1D

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe DN1D, în afara localității Jilavele s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conform IPJ Ilfov. 

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul București conducea un autoturism pe DN 1D, din direcția Jilavele către Urziceni, a intrat în impact frontal cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, ce a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri medicale. 

Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza rănilor suferite. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel