Dacia Logan, prinsă între două TIR-uri, pe ”Drumul Morții” E85

Un autoturism Dacia Logan a fost strivit între două TIR-uri, la ieșire din Râmnicu Sărat. 

Un autoturism Dacia Logan a fost prins între două TIR-uri în urma unui accident grav produs pe Drumul Național 2/ E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat, scrie adevarul.ro

Inițial, șoferul autoturismului, condus pe direcţia Buzău către Focşani, a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două camioane, la volanul cărora se aflau doi ieşeni, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani. Autoturismul a fost strivit între cele două vehicule de mare tonaj. 

Citește și: INFOTRAFIC, 20 august. Cisternă răsturnată pe A1. Trafic restricționat pe mai multe artere importante din România 

O femeie a fost transportată la spital 

În autoturism se aflau șoferul și o pasageră pe scaunul din drapta. Aceasta din urmă a rămas încarcerată. Femeia, în vârstă de 57 de ani, din Bucureşti, a fost transportată la spitalul din Râmnicu Sărat pentru îngrijiri medicale, conform promotor.ro.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că aceștia nu consumase alcool. Polițiștii rutieri au efectuat cercetările la fața locului și au deschis un dosar penal în urma acestui accident. Cercetările sunt continuate. 

Traficul rutier în zona accidentului a fost afectat pentru câteva ore. 

Accident grav și la Sascut, județul Bacău

O persoană a fost grav rănită şi se află în stare de inconştienţă în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două TIR-uri, petrecut pe DE 85, în comuna Sascut, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, scrie Agerpres. 

"La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Punctul de Lucru Sascut şi descarcerarea de la Detaşamentul Bacău. Persoana rănită a fost extrasă şi predată inconştientă echipajului SMURD. În autoturism se aflau trei persoane, care au fost preluate de echipaje medicale din cadrul ISU Bacău, ISU Vrancea, care a intervenit cu o ambulanţă de la Secţia de Pompieri Adjud şi din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a intervenit cu o autosanitară", au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Echipajul de stingere din cadrul ISU Bacău asigură în continuare măsurile PSI, traficul în zonă fiind blocat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel