Incident REVOLTĂTOR la protest cu tatăl lui Gigină. Badea reacționează VEHEMENT

Incident revoltător la protestul anti-Gabriel Oprea!

În timp ce reporterul Antena 3 încerca să discute cu tatăl lui Bogdan Gigină, Cornel Gigină, câțiva manifestanți strigau pe fundal: "ANTENA 3, niște derbedei!". Omul, cu sufletul îndurerat, încerca să își ducă ideile până la capăt, dar nu putea din cauza oamenilor care repetau respectivul "slogan".

 (w670)

"Cine este? De ce îl luați pe el să vorbească? De ce nu luați pe cineva care știe să vorbească?", a spus unul dintre participanții la protest fără să știe că îl are în fața pe tatăl tânărului polițist. Cornel Gigină, din cauza emoțiilor și a zgomotului de pe fundal, abia și-a găsit cuvintele, iar cei din jur au crezut că este o persoană care nu știe să vorbească. Reporterul Antena 3 l-a rugat pe protestatar să-i ceară scuze tatălui îndurerat, dar acesta a continuat să aibă o atitudine nedemnă. Pus într-o situație în care nu ar fi trebuit să fie niciodată, Cornel Gigină s-a îndepărtat de grupul agitat.

VEZI ȘI: BREAKING NEWS Fiul lui Gabriel Oprea își strigă durerea: "NU MAI SUPORT"

"Cred că băiatul meu se zvârcolește în mormânt. Le mulțumesc celor care au venit. Emoțional sunt alături de toți cetățenii. Familia Gigină așteaptă să se facă puțină dreptate pentru ca Bogdan, fiul nostru, să poată dormi liniștit. Nu știu dacă a fost obligat să fie de tură în seara aceea", a spus tatăl lui Bogdan Gigină.

Mircea Badea a comentat acest subiect, în direct, la emisiunea "În gura presei".

"Tatăl lui Gigină era în lacrimi și vorbea la Antena 3 în direct, iar în jurul său, niște dobitoci zbierau: "Antena 3, niște derbedei". Atâta pot ei, atâta în duce capul. Niște imbecili. Ați înțeles că nu mă refer nici pe departe la manifestanți, adică nu generalizez, mă refer strict la cei care au făcut asta în momentul în care tatăl lui Bogdan Gigină era în lacrimi și vorbea la Antena 3 și ei urlau: "Antena 3, niște derbedei". Sunt puține șanse ca ei să afle ce le spun eu în mod corect. Nu contează. Imbecililor. Mă aștept ca propagandă să scrie că i-am jignit pe toți manifestanții. Mă aștept la această manipulare", a zis Mircea Badea.

Mobilizarea pentru protest s-a făcut pe Facebook, după ce, luni, senatorii au votat împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel