Incident pe aeroportul din Iaşi. Gheorghe Flutur a povestit spaima prin care a trecut

gheorghe-flutur
gheorghe-flutur

Gheorghe Flutur s-a aflat printre pasagerii avionului care a avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Iaşi. Acesta a povestit la România Tv ce s-a întâmplat. 

"Am văzut că avionul se apropie de pistă, nu aterizează şi se ridică din nou. Se vedeau pe pistă multe maşini de pompieri. Stewardesa ne-a spus că facem un ocol pentru că e o maşină pe pistă, în cinci minute vom ateriza. Această informaţie a fost bine venită, pentru că nu a creat panică între noi. În câteva minute noi am revenit la sol. Când am deschis telefonul mi-am dat seama că cei de la sol erau mai agitaţi. Fiica mea mi-a trimis un mesaj.

Piloţii trebuie apreciaţi, de asemenea am văzut mobilizarea de la aeroportul de la Iaşi. Bine că nu s-a întâmplat nimic ", a spus Gheorghe Flutur la România Tv. 

Alertă la aeroportul din Iași după ce un senzor de la aeronava care venea de la Munchen a indicat că sunt probleme la roata din față a trenului de aterizare. Avionul a aterizat în siguranță la a doua încercare și niciun pasager nu a fost rănit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel