Incident la Vamă. Focuri de armă și urmărire ca în filme

Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ
Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ

Luptă ca în filme la graniță cu România. Polițiștii au fost la un pas de a-și pierde viața în încercarea de a opri un grup de contrabandiști.

Polițiștii suceveni sunt în alertă după ce un grup de contrabandiști a reușit să scape de controlul autorităților de la frontiera cu Ucraina. Infractorii au încercat să îi calce cu mașina pe oamenii legii în momentul în care au fost somați să oprească, însă aceștia au reușit să se ferească în ultima clipă și au pornit în urmărirea lor. La un moment dat, mașina contrabandiștilor a fost abandonată pe un drum forestier, unde infractorii au urcat într-un alt automobil. Autoritățile au încercat să îi oprească folosind armele din dotare. Au reușit să spargă anvelopele mașinii, infractorii au reușit să scape.

Ce au găsit în mașina infractorilor

Deși nu au reușit să îi prindă pe cei care nu s-au supus controlului vamal, polițiștii au dus ambele autoturisme la sediul poliției de frontieră Rădăuți. Acolo au descoperit că în primul autovehicul abandonat se aflau țigarete în valoare de peste 150.000 de lei, conform România tv.

Citește și

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel