Incendiul de la Bamboo aprinde Internetul. Tabăra Iohannis vs. tabăra Grindeanu

Un incendiu a devastat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, clubul Bamboo. 

A amintit de Colectiv, ceea ce a aprins spiritele pe Internet. 

După incendiu, președintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, că reguli și legi se pare că au fost încălcate. Guvernul Cioloș a amânat aplicarea legii care permitea închiderea cluburilor și discotecilor sau restaurantelor și barurilor care funcționează ilegal. Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a președintelui, un internaut dă vina pe Grindeanu că a fumat în Parlament: ”Legea sa o respecte și Primul-ministru, zic! L-am văzut fumând in birou și nu s-a întâmplat nimic.”

În contextul scandalului cu privire la grațiere, un alt internaut scrie că ”Pe ei ii preocupa conditiile hotilor, criminalilor si violatorilor in loc sa se ingrijoreze pt conditiile ce se gasesc in spital, pentru neregulile din invatamant si pentru sarmanii batrani ce zac intr-un azil, in care si acolo se gasesc conditii inumane. Astea sunt prioritatile voastre?”. 

”Cum sa se comporte tinerii dacă Dragnea si Grindeanu sfidează pe fata legea și fumează în birou? Mai si mint spunând ca nu a fost clara dovada , ca nu sunt polițiști constatatori...etc. ce sa vadă acești tineri? Care e puterea exemplului? Din păcate trăim sub domnia lui "las ca merge și asa".... déjà cu proiectul de lege al grațierii patronii de la Colectiv scapa. Poate e un semn de la cei plecați din Colectiv. Sa fim atenți la detalii.” scrie un alt internaut. 

[citeste si]

Un alt internaut îi atrage atenția: ”Pai cum se poate asa ceva, n-a rezolvat ciolos problemele legate de incalcarea regulilor si a legilor? Nu era el premierul perfect? Incredibil... cum i-o fi scapat acest aspect!? A, PSD-ul e de vina, clar! :)))”. 

Comentariile de acest gen au continuat. Cei mai mulți dând vina pe premierul Grindeanu pentru că a fost filmat cu o țigară-n gură-n Parlament. 

Internauții au scris și pe pagina lui Sorin Grindeanu: ”Boss, vezi ca a ars Bamboo cat timp tu erai prin America! Nu scrii absolut nimic despre asta?” a scris unul dintre ei. Altul i-a răspuns: ”Spune-i asta lui Ciolos ca el a dat OUG prin care prelungea termenul de obtinere a autorizatiilor pana in Iunie 2017. Iohannis demisia, ceva? Coruptia ucide ceva? Sau cand e vorba de imbecilii vostri atunci ciucul mic? "Se pare" ca avem un presedinte cam "penal". Nu crezi?”. Unul i-a scris premierului: ”Vedeți ce exemplu ați dat tinerilor când ați fumat în birou!”. ”Domnule Grindeanu. Vedeti ca astia iar pun foc la tineri sa aiba Guvernul lor!!!” i-a mai scris cineva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel