Incendiu PUTERNIC la o pizzerie. Zeci de oameni, EVACUAȚI

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri dimineață, în jurul orei 6,00, la parterul unui bloc din Tîrgu-Mureș, de pe Bulevardul Pandurilor, (la Restaurantul Casa Mureșeană) cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Din primele informații se pare că nimeni nu a fost rănit, doar câteva persoane au suferit atacuri de panică. De asemenea, trei persoane de la etajul patru au refuzat să se evacueze.

"Vineri, la ora 6,37, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină în localitatea Tîrgu Mureș, pe strada Pandurilor în cazul unor degajări masive de fum, la parterul unui bloc unde funcționa un local public. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, aparținând Detașamentului de Pompieri Tîrgu Mureș.

S-a intervenit pentru găsirea focarelor ascunse, deoarece incendiul propriu zis s-a declanșat la nivelul tavanului, mai exact la instalația electrică. În timpul operațiunilor de decopertare a tavanului și de îndepărtare a elementelor de tavan fals s-a produs un fenomen pe care noi îl numim flashover în urma căruia întreg localul a fost cuprins de flăcări. La această oră (ora 9,00) avem aproximativ 30 de persoane evacuate, sunt mai multe, dar foarte multe s-au autoevacuat, având în vedere și numărul scăzut de persoane evacuate deoarece foarte multe persoane sunt la ora asta la serviciu", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea" al județului Mureș, cpt. Cristian Virag, scrie RadioMureș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel