Incendiu la un restaurant din sectorul 4

Un incendiu a izbucnit, duminică, la un restaurant din sectorul 4, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

'Incendiul este pe strada Peroni, sector 4. Este un restaurant cu parter, etaj şi mansardă. E doar o ardere mocnită la nivelul mansardei, aproximativ 200 de metri pătraţi şi arde la nivelul învelitorii de la acoperiş. Nu sunt persoane rănite până acum. (...) Incendiul a fost semnalat de aproximativ două ore. În restaurant se aflau la momentul respectiv mai multe persoane, au ieşit până la sosirea pompierilor, au anunţat iniţial că este vorba doar despre un incendiu la tabloul electric, dar se pare că este mai mult decât atât, pentru că incendiul s-a propagat. Nu a fost flacără, doar ardere mocnită, cu degajare destul de intensă de fum', a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile.

El a precizat că pompierii îndepărtează învelitoarea de la nivelul mansardei ca să poată stinge incendiul.

'Au fost trimise prima dată trei autospeciale de stingere - una de prim-ajutor, una de descarcerare şi o autoscară, dar fiindcă nu sunt resurse de apă în zonă preventiv au mai trimis încă două autospeciale care să fie în rezervă', a menţionat Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, restaurantul este lipit de o altă clădire cu 4 etaje, dar nu există un pericol de extindere a incendiului.

'Problema cea mare nu este dată de momentul stingerii incendiului, că practic nu sunt probleme în ceea ce priveşte incendiul, mai degrabă este problemă din cauza fumului care s-a degajat şi către etajul 1 şi parter şi trebuie deschise toate ferestrele, trebuie aerisit şi apoi urmează şi etapa de cercetare', a explicat el. Acesta a arătat că, cel mai probabil, un scurtcircuit la un tablou electric ar fi fost cauza incendiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel