Incendiu la un restaurant din Parcul Tineretului

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă, în jurul orei 7:30, la un restaurant din zona Orăşelul Copiilor a Parcului Tineretului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spumă şi apă pentru stingerea focului, precum şi o autoscară, autospeciale şi ambulanţe SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj şi mansarda restaurantului, pe o suprafaţă de 400 mp. El a precizat că s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, acţionându-se de pe toate cele patru laturi ale clădirii. Potrivit acestuia, la aproximativ o oră de la anunţarea incendiului, flăcările s-au redus în intensitate. Incendiul a fost localizat şi s-a acţionat cu precădere la nivelul mansardei.

Daniel Vasile a menţionat că intervenţia pompierilor a fost dificilă în primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel încât acesta să nu se propage de la partea superioară a restaurantului, unde se manifesta violent, către parter.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că s-a folosit doar apa din autospecialele de intervenţie şi nu au fost posibilităţi de propagare a incendiului, întrucât cea mai apropiată clădire se află la peste 10 metri distanţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel