La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spumă şi apă pentru stingerea focului, precum şi o autoscară, autospeciale şi ambulanţe SMURD.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj şi mansarda restaurantului, pe o suprafaţă de 400 mp. El a precizat că s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, acţionându-se de pe toate cele patru laturi ale clădirii. Potrivit acestuia, la aproximativ o oră de la anunţarea incendiului, flăcările s-au redus în intensitate. Incendiul a fost localizat şi s-a acţionat cu precădere la nivelul mansardei.
Daniel Vasile a menţionat că intervenţia pompierilor a fost dificilă în primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel încât acesta să nu se propage de la partea superioară a restaurantului, unde se manifesta violent, către parter.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că s-a folosit doar apa din autospecialele de intervenţie şi nu au fost posibilităţi de propagare a incendiului, întrucât cea mai apropiată clădire se află la peste 10 metri distanţă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News