Incendiu la Hotelul Dacia din Băile Herculane

dacia_herculane
dacia_herculane

Hotelul Dacia din Băile Herculane (Caraş-Severin) a fost cuprins, luni dimineață, de flăcări. Unitatea de pompieri, sosită la fața locului, a reușit să stingă flăcările după aproximativ o oră, fără a se înregistra victime.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Hotelul Dacia din staţiunea Băile Herculane (Caraş-Severin).Din fericire, nu s-au înregistrat vicitme.

Din cele declarate de viceprimarul stațiunii Băile Herculane, Ionuţ Lalescu, hotelul era închis pe perioada de iarnă, iar focul, se pare, că a izbucnit în sala restaurantului, aflat la etajul al treilea al imobilului.

Incendiul s-a declanșat de la o instalație de aer condiționat aflată în funcțiune, fără a fi supravegheată.

Serviciul voluntar pentru situații de urgențe al Primăriei Băile Herculane a primit ajutorul pompierilor din Mehedinți sosiți de la Orșova, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

Potrivit informațiilor, incendiul a fost stins după aproximativ o oră. Pagubele înregistrate constau în lambriuri arse, instalația de aer condiționat, precum și un dulap în care se aflau mai multe documente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel