Implicări externe în campania prezidenţială. Ambasada SUA, bani pentru ONG-uri

Ambasada SUA la Bucureşti a lansat un concurs pentru ONG-urile româneşti. Premiul cel mare este o finanţare de maxim 25.000 de dolari, cu care ONG-ul câştigător va organiza un program de educaţie civică asupra "votului informat". Publicul ţintă al acestui program de educaţie este constituit din cetăţeni de 55-85 de ani, din regiunile rurale din sud estul României, cunoscute ca fiefuri PSD. 

"Ambasada SUA la București/Biroul de Afaceri Publice al Departamentului de Stat anunță o competiție deschisă pentru organizații și instituții non-profit românești cu experiență în domeniul educației și angajamentului civic, prin care acestea pot aplica pentru un grant destinat organizării unui program de educație civică de promovare a votului informat în regiunile rurale din sud-estul României. Programul trebuie finalizat înainte de debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale programate în ultima parte a anului 2019", se arată într-un anunț al Departamentului de Stat de la Washington, conform profit.ro.

Condiţia eliminatorie pentru ONG-urile care se înscriu în concurs este lipsa unei afilieri politice, conform Ambasadei SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel