Imiganții români i-au speriat pe americani: "Decapitează găini, își fac nevoile în stradă"

Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net

Potrivit presei americane, locuitorii din Pittsburgh, Pennsylvania, sunt nemulţumiţi de acţiunile unor imigranţi din România.. Rezidenţii acuză românii că aruncă gunoi peste tot, nu respectă regulile de circulaţie, îşi fac nevoile în public, distrug lucruri în magazine şi ucid găinile.

„Aceşti bărbaţi şi copii, dar nu şi femei, îşi dau jos pantalonii în mijlocul străzii, îşi fac nevoile, îşi trag la loc pantalonii şi îşi continuă drumul", spune Dawne Roberts, unul dintre localnicii nemulţumiţi, potrivit realitatea.net.

Refugiaţii români s-au mutat în acea zonă printr-un program federal care găseşte case temporare pentru imigranţi. Aceştia şi-au părăsit casele din Bucureşti din cauza persecuţiilor suferite ca grup minoritar, scrie publicaţia americană, fără să precizeze cărei minorități aparțin.

Peste 150 de persoane au participat la Consiliul Municipal din California de joi seară, în cadrul căruia localnicii plângânfu-se de comportamentul revoltător al imigranţilor. „Suntem un orăşel divers şi suntem deschişi, dar ei nu asimilează legile noastre", a spus Pam Duricic.

„Înţelegem că sunt imigranţi, dar nu e acelaşi scenariu ca în cazul bunicilor noştri. Ei n-au venit aici să facă prăpăd", a mai spus Duricic, potrivit adevarul.ro. Vito Dentino e un agent imobiliar care închiriază apartamente pentru imigranţi şi care susţine că a vorbit cu chiriaşii şi i-a rugat să nu mai arunce gunoi în curte. „Cred că oamenii doar exagerează", afirmă acesta. Dentino crede că imigranţii sunt agreabili, dar nu cunosc obiceiurile din America.

Grupul de români de etnie romă a ajuns ilegal în Statele Unite. Au fost aduşi în micul târg din Pennsylvania de ofiţerii pentru imigraţie ca parte a programului guvernamental Alternativă la Detenţie, prin care autorităţile americane îşi propun monitorizarea imigranţilor ilegal pe durata procesului legat de intrarea frauduloasă în Statele Unite.

Imigranţii nu mai sunt ţinuţi în centre de detenţie, ci integraţi în comunităţile americane, unde sunt ajutaţi să găsească locuinţe ieftine şi sunt consiliaţi. Numai că numărul de fugari care au ajuns în micul târg din Pennsylvania s-a dovedit a fi copleşitor pentru localnici şi autorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel