Poze INCREDIBILE de la Spitalul Sf. Spiridon. "Minciuni neruşinate!"

Soarta zbuciumată a Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie (IGH) revine în actualitate, după ce a fost desfiinţat pe 1 februarie 2011 şi apoi reînfiinţat în octombrie 2012, însă fără personalitate juridică.

Reînfiinţarea prestigioasei unităţi ieşene s-a făcut pe jumătate, pentru că Institutul nu are personalitate juridică şi este în continuare în subordinea Spitalului „Sf. Spiridon", însă are autonomie financiară. 

VEZI ȘI: Subiectul care ar putea să bată SCANDALUL Mircea Băsescu-Bercea Mondial

Imediat după comasare, farmacia pe care Institutul o avea a fost dezafectată, în locul ei rămânând acum o cameră goală. Medicul Răzvan Constantinescu a postat câteva fotografii cu farmacia Spitalului "Sfântul Spiridon" dinainte de momentul comasării IGH. 

"Pentru cei care au văzut emisiunea de aseară, iată şi "imagini de arhivă": CUM ARĂTA FARMACIA SPITALULUI "SF. SPIRIDON" ÎN MOMENTUL COMASĂRII IGH - incompetenţă arogantă şi minciuni neruşinate! În ultima imagine: cum arăta farmacia IGH înainte de a fi distrusă de strategii luminaţi ai sistemului sanitar. Păi, să nu pui mâna pe puşcă?", a scris Răzvan Constantinescu în dreptul imaginilor postate pe o rețea de socializare.

VEZI ȘI: Sfârșitul TRAGIC al celui mai mare spital din România. Dezvăluiri despre un final trist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel