ILAN LAUFER - FACEBOOK. Omul de afaceri a fost contactat de presa din Israel, după ce a primit mesaje antisemite

Foto: antena3.ro
Foto: antena3.ro

Omul de afaceri Ilan Laufer a dezvăluit că a fost contactat de presa din Israel, după ce a fost victima mai multor mesaje antisemite.

Citește și: Facebook i-a închis contul după ce și-a arătat susținerea pentru Ponta

Antreprenorul și analistul economic Ilan Laufer s-a trezit cu pagina de Facebook închisă din cauza unor mesaje antisemite primite după ce și-a exprimat aprecierea față de Victor Ponta în campania electorală. 

Ilan Laufer a făcut cazul săul public și a transmis este hotărât să ia măsuri împotriva abuzurilor la care a fost supus. El a depus mai multe plângeri penale împotriva celor care i-au adresat injurii, dorind să avertizeze că un asemenea fenomen antisemit este inadmisibil.

Contactat de presa din Israel

Invitat în ediția de joi a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, analistul economic a dezvăluit că a fost contactat de presa din Israel, care l-a întrebat dacă antisemitismul este un fenomen "la scară largă" în România.

"Am făcut acest demers în primul rând ca să semnalez un asemenea fenomen în România. 

Deja am fost contactat de presa din Israel, să mă întrebe dacă totul e ok, dacă nu cumva este un fenomen la scară largă. Le-am spus că deocamdată este sub control și consider că lucrul ăsta s-a întâmplat pe baza unor emoții foarte puternice a celor care l-au susținut pe Iohannis, dar per total este o discuție mai amplă asupra a ce se întâmplă în clipa aceasta în mediul online", a declarat Ilan Laufer.

Vezi și: EXCLUSIV. Situație fără precedent după ce și-a arătat susținerea față de Ponta. "Riscăm să intrăm într-o criză în România"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel