ILAN LAUFER, FACEBOOK. Reacții antisemite în societatea românească

Omul de afaceri Ilan Laufer s-a ales cu închiderea contului de Facebook - pentru câteva zile - după câteva mesaje antisemite.

vezi și: DEZVĂLUIREA unei foste eleve de-ale lui Iohannis despre președintele ales

Campania anti-PSD dusă în mediul on-line nu s-a limitat doar la adresa politicienilor. Atacurile s-au îndreptat şi împotriva altor români care au crezut în social-democraţi şi au îndrăznit să îşi exprime părerea.

Ilau Laufer explică în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu exactitate:

Frați români, acțiunile petrecute în România în ultimele două săptămâni au dus societatea românească într-o criză fără precedent. Au fost comunicate mesaje menite să fractureze societatea românească între "tineri și bătrâni", "comuniști și liberali", "libertate și cenzura" , "cool și uncool", în schimb a lipsit în totalitatea dezbaterea despre viitorul Romaniei văzuta prin ochii viitorul președinte.

Zona virtuală reprezentată de mediul online și facebook a fost dominată în proporție foarte mare de așa ziși "anticomuniști", ceea ce a dus la o cenzura agresivă față de susținătorii D-lui Ponta. Ești imediat catalogat "Comunist" sau "uncool" dacă opiniea ta este diferită față de cea a majorității care luptă pentru "dreptul la libertate și pedepsirea comuniștilor", se pare că doar ei au dreptul să se exprime în acest mediu.

Am ales să nu țin cont de aceste aspect si sa imi exprim dreptul la libera opinia referitor la faptul ca eu il consider mai potrivit pentru functia de presedinte pe Dl Ponta. Susținerea mea a fost bazata pe argumente si cifre oficiale.

La scurt timp după ce a apărut prima postare, au început să apara si critici foarte dure la adresa mea, culminant cu o serie de acuze foarte grave, acuze ce fac referire la religia si nationalitatea mea si faptul ca avem nevoie de un nou Hitler care sa curate tara de evrei. Consider ca aceste afirmatii sunt foarte grave, dauneaza mult societatii Romanesti dar mai ales imaginii externe a Romaniei, considerand holocaustul care a avut loc pe teritoriul Romanie in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Doresc pe această cale să atrag un semnal de alarmă societății civile din România și să vă asigur că voi apela la toate căile legale pentru informarea autorităților centrale asupra acestui incident fără precedent si sper ca reactia acestora să nu întârzie să apară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel