Ce cadouri poți oferi soțului sau prietenului de Crăciun

poza_craciun
poza_craciun

De la începutul secolului al XX-lea, Crăciunul a devenit și o sărbătoare laică, celebrată atât de către creștini cât și de către cei necreștini, centrul de greutate al celebrării deplasându-se de la participarea în biserică la rit spre aspectul familial al schimbului de cadouri. Să cumperi cadou unei femei poate fi simplu, mai ales dacă stai în apropierea unui magazin de bijuterii. Ce ne facem, în schimb, cu bărbații? Sunt puțini cei care apreciază bijuteriile, iar hainele se potrivesc cu greu. 

Autor: Roxana Aldescu

Am întocmit un top 9 cadouri originale de Crăciun pentru el, cu ajutorul unei liste realizate de divahair.ro.

1. Aparate foto lomo si accesorii lomografice - Pentru pasionații de fotografie, aceste aparate și accesorii se pot transforma intr-un cadou perfect.

2. Fotolii personalizate - photoliu.com este locul în care poți crea si apoi achiziționa piese de mobilier unice, folosindu-te de propria imaginație. Un cadou demn de luat în considerare.

3. Biciclete urbane - Chiar dacă acum este iarnă, o bicicletă poate fi un cadou de Crăciun foarte inspirat, care să-l facă pe posesorul său să aștepte primăvara cu și mai mare interes.

4. Ziare vechi, din ziua nașterii persoanei dragi - cadouldeosebit.ro oferă oricui posibilitatea de a face un cadou cu totul si cu totul special - un tablou cu prima pagină a ziarului din ziua nașterii persoanei  respective.

5. Portrete și caricaturi - O caricatură poate fi un cadou de Crăciun foarte inspirat și amuzant!

6. Weekend la Murfatlar - Așa cum o femeie ar fi absolut încântată de un weekend la SPA, un domn ar putea fi fascinat de un sfârșit de săptămână petrecut în cramele Murfatlar - degustări de vinuri și povești legate de licoarea bahică, într-un decor sută la sută tradițional. Prețul unui astfel de cadou este de 970 de lei și include cazarea pe o noapte, pentru două persoane, cină, dar și 8 probe de vinuri pentru degustat.

7. Set de cămăși create de partenerul oficial al Casei Regale - Alexandru Ciucu. Oferă-i celui drag posibilitatea de a purta o cămașa specială de aceste sărbători. Prețul unui astfel de cadou "regal" este de 1.500 de lei.

8. Consolă Nintendo Mario Kart Wii Pack, ediție aniversară 25 de ani - Fă-i viața mai frumoasă cu un gadget ultramodern, ediție aniversară.

9. Stilou elegant - Detaliile fac diferența, iar un domn adevărat știe acest lucru și cu siguranță va aprecia un stilou elegant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel