Ia-ți porția de cultură și umor la "Fă-mi loc!"

fa-mi loc
fa-mi loc

Maestrul Radu Beligan și actorii Medeea Marinescu și  Marius Manole și-au dat o întâlnire fastuoasă în cea mai iubită comedie din teatrul independent, piesa "Fă-mi loc", care se va juca  marți, 11 martie, ora 22.00, la Teatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta nr 45.

Biletele la comedia romantică „Fă-mi loc!” în regia domnului Radu Beligan, pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, precum și online pe bilete.ro.

„Fă-mi loc!“ a avut peste 50 de reprezentații la nivel național, iar în luna septembrie 2013 spectacolul a fost invitat la Bruxelles în cadrul Festivalului european Europanova, iar în luna noiembrie, actorii Medeea Marinescu și Marius Manole au jucat aceeași piesă la Paris.

Personajele, Camila și Manuel, sunt fermecătoare prin sinceritatea și prin inventivitatea lor în situații complet neașteptate, iar prin atmosfera feerică cu multe substraturi emoționale, spectacolul „Fă-mi loc!” este o comedie exuberantă, din care spectatorul devine parte integrată chiar de la primul moment, de la călătoria scurtă cu prea multe bagaje.

Povestea din tren dintre cei doi necunoscuți, un el, copleşit de grijile cotidiene şi o ea, reactivă și creativă nevoie mare, devine cu atât mai captivantă cu cât întâmplările neprevăzute se multiplică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel