Horoscop. Zodii irezistibile: te cuceresc imediat!

femeie
femeie

Femeile irezistibile obțin întotdeauna ce-și doresc! Dar care sunt zodiile care fac ravagii? Descoperiți în rândurile de mai jos.

Berbec

Pasionalitatea și impulsivitatea sunt elementele cheie care o fac pe nativa acestei zodii să atragă un bărbat în viața ei. Reușește mereu să le îmbine perfect, motiv pentru care orice bărbat își dorește să aibă alături de el o femeie berbec. Imaginația ei este una bogată și mereu știe care este „doza" ideală de adrenalină care trebuie administrată partenerului, astfel încât interesul acestuia să nu se stingă niciodată. Fanteziile nu lipsesc din viața femeii berbec și reușește mereu să „condimenteze" relația pe care o are, sau pe care ar putea să o aibă pe viitor. Aceasta știe cum anume să abordeze o relație, fie că este una pe care o are cu partenerul ei, fie că este vorba de o relație extraconjugală.

Gemeni

Sexualitatea femeii gemeni, alături de carisma și spiritul umoristic al ei sunt elementele care o fac pe aceasta să fie o femeie irezistibilă și „apetisantă" pentru bărbații din jurul ei. Creativitatea ei în materie de sex și de seducție este una greu de egalat, motiv pentru care este dorită de orice bărbat care are ocazia să o cunoască. Știe ce și cât trebuie să ofere astfel încât interesul persoanelor de sex opus să atingă cote maxime, acesta fiind tot mai accentuat pe măsură ce interacțiunile dintre cei doi sunt tot mai frecvente.

Leu

Atitudinea autoritată și superioară sunt mereu în favoarea femeii leu atunci când vine vorba de ceea ce cred bărbații despre ea și modul în care aceștia o privesc. Aceste aspecte reușesc să „trezească" pofta oricărui bărbat pentru nativa acestei zodii, motiv pentru care femeia leu va arăta mereu că este cea mai bună în tot ceea ce face, mai ales atunci când vine vorba de flirturile cu persoanele de sex opus. Romantismul nu este cel care o face să iasă în evidență, însă atitudinea ușor rea și perversă vor reuși mereu să o facă să iasă de sub semnul anonimatului.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel