Horoscop septembrie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele rezervă surprize pentru luna septembrie 2018.

BERBEC  

Problemele complicate de care ai parte te vor face să-ți epuizezi bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi, lasă-te condus/ă de energia lui Jupiter. Acesta va fi „ghidul" tău energetic pe parcursul lunii septembrie.

TAUR  

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu-i cunoști sau ai o viață socială intensă. Partea de început a lunii septembrie va aduce multă activitate în aria comunicării cu cei dragi.

GEMENI  

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu-ți dorești să mai afli răspunsuri și nu mai ai întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii luni, mai ales în acele zile când confuzia pare să-ți invadeze simțurile. Explorezi mai mult viața ta interioară.

RAC 

Încrederea în tine și firea carismatică te fac de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

LEU

Începutul lunii va încerca să te pună pe baricade. Lucrurile se întâmplă prea rapid și fără noimă. Creativitatea de care dai dovadă te scoate basma curată din diverse contexte nefericite.

FECIOARĂ

Sistemul tău energetic va exploda pe parcursul acestei luni. Lucrurile o iau puțin razna, dar vei ști întotdeauna care este momentul în care este indicat să te temperezi. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în plan profesional nu dau roade, nu trebuie să-ți pierzi încrederea.

BALANȚĂ

Îți lipsește acel sentiment de apartenență afectivă. Încerci să-ţi dai seama de ce nimic nu mai e ca altădată. Pe parcursul zilelor următoare îţi stabilești prioritățile profesionale. 

SCORPION 

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să te detensionezi din punct de vedere psihic. Provocările din familie te storc de orice energie psihică de care ai putea dispune.

SĂGETĂTOR

Te bucuri de aprecierea şi stima celor din jur. Stima ta de sine trăieşte o explozie în acest sens. Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor din jur fără ca sistemul tău de valori să fie afectat. 

CAPRICORN

Relația personală este prioritară în perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te ajută să-ți resetezi o serie de valori morale, dar și să descoperi lucruri noi despre tine.

VĂRSĂTOR 

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura în care te afunzi este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea lui Jupiter primești energie şi exuberanță pe parcursul acestei luni.

PEȘTI 

Ai putea începe luna prin a sparge întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ce faci nu pare să-ţi aducă împlinire, trebuie să acţionezi, chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel