Horoscop octombrie. Iubire, bani, succes. Ele sunt zodiile norocoase

Fie că e vorba de iubire, bani sau succes profesional, fiecare zodie are norocul ei în luna octombrie.

Iubire

Taur

Saturn te sfătuieşte să faci câteva schimbări în viaţa personală, să îi oferi ceva nou partenerului tău de viaţă. La sfârşit de octombrie ar fi binevenite câteva zile petrecute numai în doi.  

Vărsător

Astrele te răsfaţă cu o perioadă calmă şi liniştită, plină de bucurii în familie. Jupiter influenţează din plin sectorul familiei şi al locuinţei.

Scorpion

Vei avea ocazia să petreci câteva momente deosebite cu persoana iubită, ba chiar să plecaţi într-o călătorie scurtă numai voi doi.

Carieră

Berbec

Până pe 24 octombrie, vei lucra intens la proiecte noi, vei primi responsabilităţi mai grele, dar vor fi pe placul tău, pentru că vei avea numai de câştigat mai târziu.  

Balanță

Începe o perioadă cu multe noutăți, în care vei avea multe de învăţat şi îţi vei folosi experienţa pentru a obţine avantaje mai mari pe viitor. Oportunităţi surprinzătoare pot apărea de unde te aştepţi mai puţin.

Pești

Dacă eşti în căutarea unui alt loc de muncă, pot apărea câteva oferte serioase, la care merită să te gândeşti. Octombrie poate fi luna în care poți învăța lucruri noi.

Bani

Gemeni

Mai ai câteva probleme financiare de rezolvat la începutul lunii octombrie. Dar acestea se vor rezolva în prima decadă a lunii. Mercur este generos cu tine şi îţi aduce o sumă frumoasă de bani.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, dacă ai reuşit să recuperezi împrumuturile pe care le-ai dat prietenilor, vei avea un buget mai bun decât în septembrie. Dar trebuie să ţii în frâu cheltuielile inutile. 

Fecioară

Ai toate şansele să câştigi mai bine, notează libertateapentrufemei.ro. Pe de altă parte, se adună câteva taxe şi impozite de plătit, dar bugetul tău nu va avea de suferit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel