EXCLUSIV  HOROSCOP mai 2019 pentru toate zodiile. Astrolog DCNews: ACUM e momentul

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a făcut previziunile pentru luna mai.

„Au trecut sărbătorile și este cazul să privim viața și din perspectiva materială, nu doar din cea spirituală. Luna Mai este una în care fiecare dintre noi ar trebui să își facă bilanțul, în care vom deveni contabili sau în care ne vom da seama de falimentul personal. Dacă nu ați fost pragmatici și calculați, acum este momentul să o faceți că dacă nu, nu sunt vești bune. Luna Nouă din Taur de pe 05 mai și Luna Plină din Scorpion din data de 19 mai, alături de tranzitele Soarelui, al lui Venus, Mercur și Uranus în Taur, ne readuc pe nepregătite față în față cu situația portofelului sau a contului bancar. Unde socoteala dă cu plus, este de bine. Unde dă cu minus înseamnă că nu avem respect pentru siguranța noastră”, a precizat astrologul DCNews.

În cele ce urmează, puteți citi recomandările pentru fiecare semn zodiacal valabile pentru luna mai 2019:

Berbec

Tu ești printre primii vizați de aspectele acestei luni. Dispar niște venituri, dar apar șansele altora. Totul va depinde doar de cât vei fi disponibil să mai renunți la cheltuilelile inutile, cele făcute în momentele de stres. Nu te mai victimiza atâta că nu sunt bani. Știi și tu că poți avea mai mulți.

Taur

Dacă inițial credeai că luna mai va fi una bună, te anunț că te-ai înșelat. Dacă te sperie un cuvânt, acela este schimbare. Vei considera o veste proastă aceea că vor fi furtuni personale în viața ta, unele care te vor extrage cu rădăcină cu tot din stabilitatea și confortul tău. Încearcă să nu fugi.

Gemeni

Pentru voi, zguduirile vor fi mai mult la nivel emoțional, sufletesc. Simțiți că ceva ceva se va întâmpla, dar încă nu aveți nicio confirmare în acest sens. Axa sănătate-serviciu va fi afectată în mai. Dacă vreți un serviciu nou, cereți mai mulți bani să aveți în cazul în care suferiți de anumite afecțiuni.

Rac

Banii albi de la ciorap strânși pentru zile negre vor zbura pe geam în următoarea perioadă. Toate planurile se vor duce pe apa sâmbetei. Înhămați-vă cu răbdare și nu refuzați schimbările care presupun cheltuieli mai mari, mai ales dacă sunt pentru starea voastră de bine.

Leu

Banii ca banii, dar la voi va conta foarte mult să primiți alte resurse: admirație de la superiori, vizibilitate și validarea celor din cercul profesional. Pot apărea cheltuieli pentru locuință, membrii familiei sau pentru investiții pe care le urmăriți de mai mult timp.

Fecioară

Niște cursuri noi nu v-ar strica. Ori înscrierea la o facultate, ori studiul mai aprofundat al unei pasiuni. Atenție: mă refer la ceva plătit, nu la ce sunteți autodidact. Învățați să vă dați valoare, astfel încât să primiți salarii, bonusuri sau chiar premii bănești mai substanțiale în viitorul apropiat.

Balanță

Este o lună nemaipomenită să vă recuperați banii împrumutați, să vă achitați datoriile sau să începeți negocierile cu instituțiile bancare în cazul în care aveți nevoie de un credit. Nu vă bazați la fel de mult pe resursele partenerului, nu veți mai avea acces la ele ca altădată.

Scorpion

Partenerul vine cu idei năstrușnice care presupun și investiții din partea ta. Tam nesam te vei trezi că situația financiară nu mai este așa cum credeai. Artificiile financiare nu îți vor ieși deloc, așa că verifică de două ori înainte de a lua o decizie importantă.

Săgetător

Ai calculat vreodată cât consumi din salariu pentru stilul de viață cotidian? În afară de mâncare și utilități, mă refer la micile cheltuieli total intuile pe care le faci zi de zi. Ia în considerare să le pui pe hârtie și să vezi ce ai greșit până acum.

Capricorn

Dacă ai copii, va fi nevoie să învestești mai mult în fericirea lor. Și nu mă refer doar la necesitățile lor, ci la evenimentele și obiectele care îi fac să zâmbească și să fie niște ființe mai bune. Pentru cei singuri, le recomand să mai lase zgârcenia și să se răsfețe mai mult, este cazul.

Vărsător

Pe lângă banii cheltuiți pentru supraviețuire, vei fi nevoit să renunți la sume serioase pentru o serie de călătorii, drumuri, ori în interes de serviciu, ori pentru familie. În orice caz, vor fi și promisiuni din partea superiorilor referitoare la creșterea veniturilor în perioada următoare.

Pești

Poate că ți-ar face bine să achiziționezi cărți care să te ajute să devii mai practic, care să îți arate cum să îți faci un plan financiar sau care să te ajute să comunici mai bine. Dacă frații și surorile au nevoie de ajutor, nu sta pe gânduri și oferă-le banii necesari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel