HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică, 21 octombrie

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrologice până pe 21 octombrie 2018. 

BERBEC

- pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață

- au nevoie de foarte multă atenția sau de servicii din partea persoanele pe care le solicită

zilele de miercuri și joi, tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri

- dacă-și temperează nervii și renunță la gelozie sau la competiție, în weekend au toate șansele să se împace, să înțeleagă, să se calmeze.

TAUR 

- sunt întâlniri chiar și cu superiori sau cu șefii, aici pot fi unele tensiuni, fie pentru că li se cer răspunsuri, fie pentru că trebuie să se adapteze sau să facă ceva ce li se cere, dar n-au foarte multă expertiză, le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să conteze.

- toată săptămâna este pentru muncă.

GEMENI

- activitate intensă, să nu se bage în activități pe care nu le stăpânesc foarte bine

- acte care-i surprind miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la date noi, să aibă o agendă flexibilă și o atitudine maleabilă.

RAC

- proiecte originale, idei, care e bine să fie puse în practică

- au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, tot ceea ce fac să facă prin forțe proprii și să câștige mai multă independență în tot ce fac în această săptămână.

LEU

- pun accent pe interes, pe comoditate și pe confort, pe relaxare, pot primi musafiri, se pot pregăti pentru un eveniment ceremonios

- în ceea ce privește relațiile parteneriale, sunt destul de multe tensiuni, dacă sunt provocați, reacționează violent și acasă și la muncă.

- miercuri și joi nu-și stăpânesc cuvintele sau nervii.

FECIOARĂ

- au foarte mult de învățat sau de transmis învățătură, informație acumulată, unele scriu, altele vorbesc foarte mult în această săptămână.

- arta comunicării e foarte importantă și felul în care-și ambalează mesajul; miercuri și joi sunt tensionate, mai ales la muncă, în special dacă o persoană nu e disciplinată, nu respectă regulile, lucrurile se calmează vineri.

BALANȚĂ

- preocupate de bani, vor recupera niște sume de la care și-au luat gândul, au șansa să recupereze niște bani, e o săptămână pentru a băga bani în buzunar sau pentru a nu scoate.

- sunt tentate totuși să cheltuiască de dragul cuiva.

SCORPION

- sunt inspirați, se simt implicați în tot ce se întâmplă în jurul lor, activi din punct de vedere sentimental, ei să fie frumoșii și să se simtă bine, o săptămâna în care e foarte probabilă inclusiv o schimbare de look

- pot fi conflicte cu cei din casă miercuri și joi

SĂGETĂTOR

- sunt preocupați de sănătate și de ce fac ceilalți la locul de muncă.

- în funcție de alegerile celorlalți, știu să se poziționeze în tabăra câștigătoare.

- pot descoperi și surprind indiscreții sau sfori trase de cei din preajmă, trebuie să se asigure că interpretează corect ceea ce aud, nu au voie să se certe, se poate rostogoli un bulgăre mult prea mare și nu mai pot corecta.

CAPRICORN

- se bazează pe prieteni sau au nevoie de o persoană înțelegătoare, tandră și sfătuitoare, ar fi bine s-o găsească dacă sufletul lor e prea încărcat cu griji

- tensiunile de miercuri și joi vizează mai ales banii, dacă să accepte anumite funcții sau cum să se poziționeze față de carieră mai ales că-n ultima vreme pun mai mult preț pe casă, pe inimă, pe relația conjugală, n-au voie să cheltuiască.

VĂRSĂTOR

- cariera e foarte bine susținută, fac impresie bună și știu să se folosească de atuurile lor și chiar de o reputație câștigată cinstit, care le poate aduce foloase neașteptate în aceste zile, stau bine la capitolul finanțe, deci pot specula sau câștiga.

- tensiunile sunt legate de propria lor personalitate, când năzuroși, capricioși sau jigniți, pot răspunde exagerat la cine știe ce propuneri sau gesturi li se vor face.

PEȘTI

- au o săptămână valoroasă din punct de vedere comunicațional, primesc vești exact la timp, sănătatea trebuie luată în atenție. S-ar putea să se arunce în lucruri pe care nu le pot cuprinde sau pentru care nu s-au pregătit destul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel