Horoscop: Bărbatul perfect. Zodiile pe care care trebuie să le vânezi când te măriți

Poza descriptiva
Poza descriptiva

Horoscop: Fiecare zodie are calitățile ei, dar când este vorba despre o căsnicie fericită, bărbații din următoarele zodii merită toate laudele. 

Taur, un exemplu de fidelitate

Acești bărbați sunt rezistenți și credincioși. Bărbații Taur nu vor sa trișeze, le place stabilitatea și, rareori, doresc să schimbe barca. Veți avea noroc dacă vă căsătoriți cu un bărbat Taur deoarece el vă va onora în toate zilele. Este ușor de vorbit cu el și nu vrea altceva decât să-și trăiască viața ca fiind un partener loial față de femeia pe care o iubește.

Romanticul Săgetător

Extrem de romantic este bărbatul Săgetator și el va ieși din zona sa de confort pentru a vă face fericite. Este un partener loial și îndrăgit, deși poate avea tendința de a fi uneori gelos. Să iubești și să prețuiești acest om înseamnă să te asociezi cu o persoană cu un suflet mare și nu vei găsi niciodată pe cineva mai apropiat de tine ca Săgetătorul.

Bărbatul Pește, doi în unul

O plăcere la toate nivelurile. Soțul Pesti ia în foarte serios rolul de partener și este dedicat ideii atât de a asigura securizarea financiară a gospodăriei, cât și de a fi partener romantic. Peștii vă vor aduce flori, vă vor găti cina și vă vor da orgasmul vieții voastre. Uneori sunt prea sensibili, dar veți învăța ușor să vă obișnuiți cu acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel