Horoscop 27 august - 2 septembrie. Camelia Pătrășcanu: Au o "surpriză"

Zodii
Zodii

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru perioada 27 august - 2 septembrie.

BERBEC

O săptămână care promite mult pentru Berbeci, mai ales joi se vorbește foarte mult despre bani. Sunt în pragul unei schimbări de muncă, pe profesie, context de muncă, astfel încât să facă mai mulți bani și să aibă mai multă libertate.

TAUR

Ziua de joi este un pic tensionată pentru ei. La mijlocul săptămânii ating niște puncte foarte sensibile din viața lor. Trebuie să-și apere un anumit punct de vedere foarte moral pe care ei îl consideră foarte corect, dar s-ar putea să producă neajunsuri celor din jur.  

GEMENI

Ar fi bine să se gândească la sănătatea lor, se consumă foarte mult, unii au sentimentul că au ratat ceva important în viața lor, că trebuie să facă niște sacrificii, să renunțe la lucruri pe care nu le mai pot schimba. Își pot lua lista de relații la verificat ca să vadă cine este acolo vinovat pentru tot ce li s-a întâmplat. Au niște corecții de făcut în această săptămână în stilul blând al Peștilor, care sunt activați în această perioadă.

RAC

Au o "surpriză" din partea unui prieten, care se răzgândește, care nu mai e de acord, care face niște indiscreții, care povestește ceva cuiva ce n-ar trebui, sau pur și simplu sunt siderați de ce se întâmplă cu un prieten, nu-și mai recunosc prietenul.

LEU

Leii, mai ales joi, prin conjuncția Lună - Uranus, pot veni cu o decizie surprinzătoare, care poate genera o schimbare majoră de statut, de imagine, de poziție, de dispoziție în colectivitatea în care ei lucrează.

FECIOARĂ

Fecioarele pot avea o săptămână fabuloasă, pentru că au niște aspecte care indică inspirație - se duc la persoana potrivită, prind știrea potrivită, ajung la o informație minunată care le poate schimba destinul, viitorul.

BALANȚĂ

Își fac o mică contabilitate - ce au câștigat și ce au pierdut, în special atenția e pe pierderi, pentru care, desigur, nu sunt ele de vină. Alți sunt de vină în acest sens. S-ar putea să aiba dreptate.

SCORPION

Scorpionii sunt atenți la relația importantă pentru ei în acest moment, fie personală, fie o relație de colaborare. Accentul care joi și vineri. Pot fi surprinși de atitudinea partenerului sau de dispozițiile în care îți văd colaboratorii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au aspecte interesante legate de muncă și de activitatea profesională. Și la ei apar mici schimbări, se pun pe muncă pentru au fost un pic deconcentrați sau țin pasul cu marile schimbări din sistem și trebuie să se adapteze și ei.

CAPRICORN

Au accentuată harta în zona copiilor sau a iubirii și aici trebuie făcută o schimbare. Pot fi geloși, nu neapărat cu motiv, dar gelozia le dă de știre că poate nu s-au conectat suficient la partener, că nu au mai fost la fel de afectuoși unul cu celălalt, deci că acolo e de lucru.

VĂRSĂTOR

Trebuie să-și mobilizeze forțele interioare pentru a putea face ce și-au propus, dar sunt și discuții în familie pentru ei. Cineva poate să le reproșeze că s-au cam distanțat. Chiar dacă există afecțiune în continuare, gesturile întrețin această flacără.

PEȘTI

Informații și vești mai ales pentru joi și vineri. Tebuie să facă o schimbare în gândire, poate cineva le spune că nu au judecat bine și nu au acționat bine în urma judecăților pe care le-au avut și de aceea acum trebuie să dovedească mai multă profunzime, mai multă seriozitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel