Horațiu Mălăele explică de ce dușmanii sunt ca fraierii

Horatiu Malaele
Horatiu Malaele

Actorul Horațiu Mălăele, într-un interviu acordat pentru ziare.com, a făcut o afirmație extraordinară despre dușmani, în stilu-i caracteristic, susținând că sunt "ca fraierii, nu trebuie să-i cauți, vin singuri".

În contextul în care, pe 7 iunie, în cinematografele din România va fi lansată cea mai recentă comedie semnată de Horaţiu Mălăele, "Funeralii fericite", actorul a afirmat că filmul este o "operă polisemică ce merită mai multă atenție" și că "altfelul" filmului stă în ideea lui, scornită de el pe vremea marilor ambiții" .

Încrezător că noua sa comedie va fi una de succes, având în vedere oamenii care au lucrat la producerea sa, inclusiv actori excepționali, scenografi, producători, etc., Horațiu Mălăele a făcut un comentariu extraordinar: "În situația asta ar fi un "mare succes" ca lucrurile să iasă prost. Dar, știți cum este, dușmanii sunt ca fraierii, nu trebuie să-i cauți, vin singuri", a spus actorul.

"Funeralii fericite" nu este o comedie. Este o dramă amuzantă, este o tragi-comedie, este o comedie tristă, este o ambarcațiune hohotitoare pe un ocean de lacrimi, este un film cinic, ce spionează viața unui om jucându-se cu noi de-a râsul-plânsul", a vorbit Horațiu Mălăele despre recentul său film, care va putea fi urmărit în cinematografe din 7 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel