Hora Unirii la Aeroportul Henri Coandă. Flashmob

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Surpriză pentru călătorii care se îmbarcau la Aeroportul Henri Coandă. 

Călătorii prezenţi, miercuri, la primele ore ale dimineţii, în Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti au fost martorii unui flashmob susţinut de artiştii Ansamblului "Ciocârlia", cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române. 

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice a MAI, transmis AGERPRES, cei prezenţi în terminalul aeroportului s-au prins în Hora Unirii alături de dansatorii de la "Ciocârlia" şi de studenţii Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". 

La final, călătorii s-au fotografiat cu poliţiştii, jandarmii, pompierii şi poliţiştii de frontieră participanţi la eveniment lângă un panou intitulat sugestiv "România în dreptul inimii". 

Ceremonii în întreaga țară

Tot miercuri, în prezenţa ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, la Academia de Poliţie a avut loc un ceremonial militar-religios la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. 

La nivelul întregii ţări reprezentanţii structurilor MAI au participat la ceremonii dedicate Zilei de 24 Ianuarie, relateaza Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel