Hillary Clinton, candidatura la președinția SUA: Chelsea Clinton, primele felicitări

Hillary Clinton, fostă primă-doamnă, senator și fost secretar de stat, a anunțat, duminică, că s-a înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2016 din Statele Unite, iar primele felicitări pentru decizia luată le-a primit de la fiica sa, Chelsea Clinton. 

Fosta primă doamnă a Statelor Unite şi fostă şefă a diplomaţiei americane, Hillary Clinton, candidează pentru cea mai înaltă funcţie în SUA, însă pentru a ajunge în fața electoratului trebuie să câștige competiția internă pentru nominalizare din Partidul Democrat. Aceasta va fi a doua tentativă a sa de a deveni prima femeie președinte al Statelor Unite, după ce în 2008 a pierdut cursa pentru nominalizarea Partidului Democrat în fața lui Barack Obama.

Hillary Clinton, candidatură ca președinte al SUA - Video

Prima care a dorit să o felicite pentru această decizie a fost fiica sa, Chelsea Clinton. Într-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, Chelsea Clinton afirmă: “Sunt foarte mândră de tine, mamă”.

Un alt mesaj de felicitare postat pe Twitter l-a transmis și John Podesta, fost consilier al lui Barack Obama, fost șef de staff al lui Bill Clinton. Acesta se declară “mândru să fie preşedintele campaniei” lui Hillary Clinton.

De asemenea, fostul președinte al Franței, Nicolas Sarcozy, i-a transmis foste prime doamne a SUA succes în competiția pentru cea mai înaltă funcție în stat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel