HAOS pe SCENA POLITICĂ. Ciocniri PNL - USR PLUS. Gorghiu: Mai jos cu orgoliile, astea NE-AU MÂNCAT

Este o adevărată agitație pe scena politică, după rezultatele alegerilor parlamentare 2020. 

Alina Gorghiu (PNL) a anunțat, la Antena 3, că președintele, ca ”unul dintre actorii principali în coagularea viitorului Guvern”, ”are un cuvânt foarte important de spus” privind viitorul Guvern. 

Mihai Tudose (PSD) a precizat că numărătoarea paralelă arată o diferență de peste 3% între PSD și PNL. ”Sărim de 30%” a anunțat el. Fostul premier  a spus, în replică pentru Alina Gorghiu: ”Poate le spune cineva (n.r. PNL-ului) că ei au pierdut”. El afirmă că e neclar cine va fi premierul propus de PNL și USR-PLUS. ”O să găsim noi o cale, nu vă bateți capul, d-le Tudose” a spus Ionuț Moșteanu (USR PLUS). 

”Nu în toate poveștile binele câștigă. Sunt și povești cu final tragic, în care răul câștigă. Dacă găsiți o cale în sensul ăsta, aveți capacitatea, nu mă îndoiesc” i-a spus Tudose lui Moșteanu. 

”Mai jos cu orgoliile, că astea ne-au mâncat în campania aceasta electorală”

”La noi nu este inflația de premieri ca la PSD, am numărat șase numai din ce a anunțat Marcel Ciolacu în seara asta. Avem unul cu care vom merge la Cotroceni, propunerea este Ludovic Orban. Negocierile nu se vor face cu PSD, este un partid exclus de la orice fel de discuție pentru formula viitoare de Guvern. USR PLUS este alianța cu care vom sta la masă și vom vedea care vor fi concluziile acestor discuții” a afirmat Alina Gorghiu. ”Mai jos cu orgoliile, că astea ne-au mâncat în campania aceasta electorală. Au ajutat PSD să crească în opțiunile unui anumit electorat” a spus liberala, la Antena 3. 

Ionuț Moșteanu, care anterior a spus că vor găsi o cale de a se înțelege cu privire la viitorul premier, a afirmat, după cele spuse de Alina Gorghiu: ”Nu este niciun orgoliu, este ceea ce am spus românilor toată campania, suntem un partid serios, un partid corect, avem un program de guvernare foarte bine structurat, la care s-a muncit foarte mult, un program de guvernare realist și o propunere de premier. În opinia noastră, Dacian Cioloș ar fi un premier mai bun pentru România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel