Hagi, supărat pe Dragnea: Nu se POATE

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Gheorghe Hagi a răbufnit la adresa lui Liviu Dragnea după ce a aflat de multitudinea de stadioane care se construiesc în România, iar Constanța este mereu scoasă din schemă în privința unei astfel de investiții. 

Hagi este foate supărat pe Liviu Dragnea pentru că recent a anunțat construirea unor stadioane în toată România. Numai că spre deosebire de restul țării, Constanța natală a lui Gheorghe Hagi nu va face parte din această listă.

"Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune... Mai trebuie la o comună să se facă stadion frumos și la Constanța... nu se poate! Sau nu e în plan! Și sunt la bani... Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie... Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?”, a spus Gheorghe Hagi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel