Guy Verhofstadt, după ce a votat: Trebuie să reînnoim Europa cât mai rapid posibil

Guy Verhofstadt
Guy Verhofstadt

Europa trebuie să fie reînnoită cât mai rapid posibil, pentru că acesta este cel mai bun mod de a avansa, a declarat duminică liderul grupului europarlamentar liberal, Guy Verhofstadt, după ce a votat în alegerile pentru parlamentul European în oraşul belgian Gent.

Noi trebuie să reînnoim Europa cât mai rapid posibil, pentru că putem continua la infinit cu Brexit şi alte exit-uri. Aşadar, trebuie să avansăm şi cel mai bun mod de a avansa este reînnoirea Europei, pentru că Europa este singurul nostru viitor, a spus fostul premier al Belgiei.

Belgia este una dintre cele cinci ţări membre ale UE unde votul este obligatoriu, celelalte fiind Bulgaria, Cipru, Grecia şi Luxemburg.

În afară de alegătorii belgieni, cetăţenii din alte 20 de state membre ale UE votează duminică în cadrul alegerilor europarlamentare. În primele trei zile ale scrutinului, organizat în perioada 23-26 mai, şi-au exprimat dreptul de vot alegătorii din Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Republica Cehă, Letonia, Malta şi Slovacia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel