EXCLUSIV  Gușă, sunat IMEDIAT de Petre Daea când a aflat ce decizie a luat: ”Supărat, mi-a zis următorul lucru”

Petre Daea  Foto: Crișan Andreescu
Petre Daea Foto: Crișan Andreescu

Cozmin Gușă a dezvăluit ce discuție a purtat cu Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

„Eu invit oamenii să meargă la vot, să nu-mi ia exemplul în niciun fel. Nu am votat nici la prezidențialele din 2019, dar din alte motive, nu mi-ar fi plăcut să mă uit în oglindă dacă aș fi votat pentru Dăncilă sau Iohannis. Nu am votat în turul doi. Dar acum... să vă spun un exemplu. Cel mai mult m-a impresionat Petre Daea. Pot să vorbesc despre el pentru că nu candidează. E foarte simpatic. Criticile necorespunzătoare din partea mass-media au fost invenții. Eu îl știu pe Petre Daea de vreo 25 de ani. M-a sunat foarte trist, apropo de decizia mea de a nu merge să votez, mergând pe aceeași supoziție că trebuie să fie dat un vot de blam împotriva unora care își bat joc de țară.

El, destul de supărat, spunea că vocea mea ar fi destul de importantă la nivelul stângii din România și că decizia mea ar diminua într-un fel entuziasmul multora dintre cei care mă cunosc. Eu nu doresc asta. I-am spus și lui Petre Daea. Dar nici nu pot să nu marchez în felul ăsta, cu lipsa unui vot. Votul meu. Se știe unde mergea”, a spus Cozmin Gușă, vineri, la DC News TV.

Ce anunțase Gușă

„În ce mă privește n-am nici o îndoială că rezultatele de duminică vor fi coafate exact în felul în care doresc cei din “echipajul Iohannis”, că alcătuirea viitoarei majorități este deja desenată pe hârtie, prin urmare NICI NU VOI PARTICIPA LA ACEST EXERCIȚIU ELECTORAL INUTIL pentru opțiunile mele și ale multor altora”, anunțase Cozmin Gușă.

 

”Deferiți mass-mediei” la DCNewsTV, cu Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel