Grup de chat care incita la suicid. Descoperirea poliției britanice în rândul unor adolescente

Pixabay
Pixabay

Mai multe adolescente au format un grup de chat în care discutau despre suicid și auto-vătămare. Poliția a intrat pe fir când 3 dintre acestea au dispărut. 

Poliția britanică a descoperit un grup de chat al unor adolescente cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, în care acestea abordau tema suicidului și a auto-vătămării, relatează BBC. Cele 12 fete proveneau din jumătatea de sud a țării, iar chatul a fost descoperit când 3 dintre acestea au dispărut și au fost găsite într-o stare precară, rătăcind prin Londra. Acestea au primit îngrijiri medicale de urgență.

Influența personală și discuțiile purtate de acestea au sporit ideația suicidară, multe dintre adolescente ajungând la crize în care amenințau că se sinucid și chiar și-au făcut rău. 

Fetele s-au întâlnit online și au început să vorbească pe tema suicidului. Șapte dintre adolescentele implicate avuseseră probleme de tipul auto-vătămării și înainte de acest scandal. Serviciile sociale din 7 localități au intrat în alertă și au început investigațiile necesare și oferă asistență copilelor implicate în grupul de chat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel