GROAZNIC! Așa vom arăta dacă mai lucrăm mult de acasă / Imagine care ne bagă în sperieți

Foarte multă lume, din cauza pandemiei, a început să lucreze de acasă. 

Să lucrezi din mediul tău poate fi un lucru bun, dar doar atunci când te mai duci totuși și pe la birou. Altfel, riști să ai numai probleme de sănătate. Lucratul de acasă ne poate distruge corpul.

Compania DirectlyApply s-a consultat cu psihologi clinici și experți în fitness pentru a ne putea demonstra cam cum vom arăta dacă vom mai lucra mult de la domiciliu. Rezultatul, relatează Fox News, este... Susan.

De fapt... un model vizual care reflectă cum am putea arăta dacă vom lucra 25 de ani doar de acasă în contextul în care ne menținem anumite obiceiuri proaste. Imaginile sperie pe oricine și scopul este să avertizeze asupra consecințelor nerespectării unor rutine adecvate și sănătoase.

Potrivit experților, după 25 de ani de lucrat de acasă, lista bolilor acumulate este lungă și dăm câteva exemple: obezitate, oboseala ochilor, mai mult stres, mai multe vicii, probleme cu gâtul din cauza că privim mult în jos spre telefon și laptop.

O călătorie din pat la birou ne poate oferi mai mult timp liber și independență, dar merită să suportăm repercusiunile fizice și mentale pe care le-am putea avea în viitor?

Iată imaginile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel