Gripa face ravagii în România. Spitale în carantină și 22 de morți

Valul de gripă face ravagii în România. Spitalele din țară sunt pline până la refuz, pe ușile acestora fiind scris mesajul „EPIDEMIE". 

Epidemia de gripă a umplut spitalele din țară. Numai în București, Spitalul Clinic „Victor Babeș" și Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș", spitale intrate în carantină din cauza numărului mare de cazuri de gripă, acceptă doar cazurile severe.  Aproape 40 de pacienți ajung zilnic într-un spital bucureștean, cu 30% mai mulți decât într-o zi obișnuită.

Gripa a omorât 22 de oameni

În România, boala a ucis 22 de oameni până acum. În țară, vorbim despre mai multe focare. În afară de București, nici în Iași sau Constanța situația nu se prezintă mai bine, iar Spitealul Județean de Urgență Slatina este o altă unitate medicală intrată în carantină. În plus, spitalele au luat măsuri de precauție, accesul vizitatorilor fiind interzis sau limitat pe secțiile spitalelor județene din Arad sau Timișoara din cauza gripei, iar la Cluj, programul de vizită al spitalului a fost redus cu 30 de minute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel