Grindeanu, atac la Guvernul PNL: Este o situaţie dramatică!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Guvernul PNL nu are nici un plan pentru a gestiona pandemia de COVID-19, a declarat, joi, la Bacău, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu.

'Vedem în fiecare zi cum gestionează această pandemie, vedem cum cazurile se înmulţesc de la o zi la alta. Astăzi iar avem peste 10.000 cazuri noi, peste 120 de morţi, peste 1.100 persoane aflate la ATI. Este o situaţie dramatică. Guvernul PNL nu are nici un plan pentru a gestiona pandemia.' a spus Grindeanu.

'În primăvară, când au dat stare de urgenţă, ne-au băgat pe toţi în case pentru două luni spunându-ne că pregătesc sistemul sanitar pentru valurile care vor veni în pandemie. Asta este pregătirea pe care au făcut-o? Eu nu cred că românii tolerează toate mojiciile, tot cinismul şi toate aberaţiile acestui guvern penelist. Sunt convins că le vor da ceea ce merită în 6 decembrie', a spus Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a participat, joi, la inaugurarea pistei Aeroportului Internaţional 'George Enescu' Bacău, investiţie în valoare de 35 milioane euro realizată din fonduri europene, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel