Greșeala pe care o fac gospodinele când gătesc ciorbă. Sigur nu știai acest lucru!

Ciorbă / Foto Pexels
Ciorbă / Foto Pexels

Ciorba face parte din meniul tradiţional românesc de mulţi ani.

Ușor de digerat, ciorba conține atât carne, cât și diverse legume. Se poate folosi și borş, fără modificari calorice suplimentare.

Consumată des, ciorba oferă o bună parte dintre nutrienții necesari organismului. De asemenea, contribuie și la eliminarea kilogramele în plus. 

De multe ori, însă, gospodinele adaugă leuștean în ciorbă, pentru un plus de savoare. Sunt cunoscute proprietățile benefice ale leușteanului asupra organismului, însă e important și modul în care e consumat. Se recomandă ca acesta să fie folosit mai degrabă uscat, după ce ciorba a fost luată de pe foc. O altă variantă ar fi ca frunzele de leuştean să fie adăugate cu puțin timp înainte să fi fost stins focul. 

Totodată, cantitatea nu trebuie să fie mare, având în vedere aroma puternică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel