Grand Hotel Boulevard va fi cumpărat de un investitor străin

Grand Hotel du Boulevard, de pe Regina Elisabeta din București va fi cumpărat de un investitor străin.

Grand Hotel du Boulevard, unul dintre cele mai frumoase clădiri din București, va fi cumpărat de lanțul hotelier maltez Corinthia, care deține hoteluri și în Sankt Petersburg, Londra, Praga și Lisabona.Contractul dintre cei care administrează în prezent Grand Hotel du Boulevard ar fi semnat deja contractul de franciză cu Corinthia, notează Profit.ro

Hotelul, situat vizavi de Cercul Militar, va avea 5 stele și în jur de 60-70 de camere. Grand Hotel du Boulevard este una dintre clădirile emblematice ale capitalei și timp de mai bine de un deceniu a fost închis. 

Corinthia, proiect internațional

„Lanțul Corinhia include mai mult de 10 hoteluri în diverse orașe din lume, printre care Sankt Petersburg, Londra, Praga, Lisabona, Tripoli și Taormina. Două noi hoteluri cu denumirea Corinthia vor fi deschise, anul viitor, în Dubai și Bruxelles. Cu peste zece ani în urmă, lanțul Corinthia a mai avut o discuție pentru a intra în România. Pe atunci, Nicolae Rațiu, fiul fostului lider țărănist Ion Rațiu, luase în administrare hotelul Lebăda din Pantelimon de la Patriarhia Română și discuta afilierea la lanțul maltez, dar proiectul a fost abandonat. Reprezentantul Boulevard a mai spus că proprietarul este pregătit să investească mai departe. Până acum, în clădirea Boulevard au fost investite 15 milioane de euro", notează Profit.ro.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel