Urmărește emisiunea live


GPS-ul vă poate băga și în probleme. Cum a ajuns un șofer blocat pe un teren de golf - VIDEO

GPS-ul vă poate băga și în probleme / Foto: Pixabay
GPS-ul vă poate băga și în probleme / Foto: Pixabay

Un șofer a rămas blocat pe un teren de golf din cauza GPS-ului.

O mașină normală nu este tocmai tipul de vehicul cu care sunt obișnuiți jucătorii de golf. Totuși, un autoturism a ajuns pe terenul lor de golf și a rămas blocat acolo. S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii.

Mai exact, un șofer a mers doar în funcție de recomandările pe care i le-a dat GPS-ul, fără să fie atent la ceea ce este în jurul său și a rămas blocat pe terenul de golf al unui club din West Newton, relatează CBC Boston.

“Morala acestei povești este că dacă folosești una dintre aceste aplicații GPS, stai și cu ochii pe drum.”, a declarat locotenentul Bruce Apotheker.

VEZI ȘI: Unde se află locul de parcare de 1,3 MILIOANE de dolari

„Cred că dacă ai vedea că te îndrepți pe un astfel de drum și ar părea că nu duce nicăieri, te-ai opri și te-ai întoarce.”, a mai spus acesta, îndrumându-i pe șoferi să fie totuși mai atenți atunci când se află la volanul mașinii.

Șoferul a fost testat pentru a se verifica alcoolemia, dar s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice sau substanțe narcotice. Mașina a fost îndepărtată de pe terenul de golf, iar reprezentații clubului s-au declarat fericiți că nu au fost produse pagube considerabile.

Isprava acestui tânăr nu o depășește totuși pe cea a surorilor din Utah. Două fetițe de 9 și de 4 ani, au furat mașina familiei și au plecat cu ea spre plajă. Își doreau foarte mult să înoate cu delfinii, așa că nu s-au prea gândit la consecințe sau la faptul că vor putea avea un permis de conducere abia peste mulți ani. Copilele și-ar fi dorit să ajungă pe o plajă din California, dar din păcate, „călătoria” lor s-a sfârșit în Utah, asta pentru că micile "șoferițe", aflate la volanul unui Chevrolet Malibu, au intrat într-un accident frontal. Din fericire, au scăpat nevătămate, atât ele, cât și celălalt șofer implicat în accident. Oamenii legii care au intervenit la locul accidentului au rămas șocați când au văzut că la volanul mașinii se aflau două copile, triste că nu au reușit să ajungă în California, dar și speriate din cauza impactului. Cum au reușit fetele să fure mașina și ce făceau părinții în tot acest timp, afli AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel