Globurile de Aur 2019. Christian Bale, discurs șoc: Mulțumesc, Satana, pentru inspirație!

Christian Bale i-a mulţumit Satanei, în timpul discursului său de la Globurile de Aur, după ce a fost desemnat ca cel mai bun actor într-o comedie sau musical. 

"Mulţumesc, Satana, că mi-ai oferit inspiraţie pentru a juca acest rol", a spus actorul, în vârstă de 44 de ani, care a câştigat premiul pentru rolul său din Dick Cheney, potrivit independent.co.uk.

La scurt timp după declaraţia vedetei, grupul "Biserica lui Satan" a reacționat pe Twitter. "Pentru noi, Satana este un simbol de mândrie, libertate şi individualism şi servește ca o proiecție metaforică externă a celui mai înalt potențial al nostru. Talentul și priceperea lui Bale l-au ajutat să câștige premiul. Așadar, acest lucru este dovedit".

"Biserica lui Satan" este considerată cea mai amplă mișcare religioasă satanistă dintre mișcările de acest gen apărute de-a lungul timpului. 

Vezi și: Globurile de Aur 2019 - Marii câştigători. Gală marcată de multe surprize

De asemenea, în timpul discursului de acceptare, actorul britanic i-a mulțumit și soției sale, spunând: "Ea știe prostiile care pot ieși uneori din gura mea. Pot să distrug un film extrem de bun și o carieră într-un singur discurs. Mulțumesc pentru acest sfat, dragostea mea".

Bale a făcut glume și pe seama regizorului Adam McKay, care l-a distribuit în rolul lui Cheney: "Și-a spus "trebuie să găsesc pe cineva care ar putea fi absolut fără carismă și răzbunat de toată lumea, așa că l-am ales pe Christian Bale".

Vezi și: Globurile de Aur, foame pe covorul roșu. Actori flămânzi, hrăniți "pe sub mână"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel