Gina Pistol: Este greu să spun... Are momente când te șochează

Gina Pistol
Gina Pistol

Vedetele ce au acceptat provocarea celui de-al doilea sezon „Asia Express” se află alături de întreaga echipă în India, țara în care vor încheia itinerariul de peste 4000 de kilometri, Drumul Elefantului.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, a așteptat cu nerăbdare să cunoască obiceiurile și să descopere locurile spectaculoase ale Indiei, însă cu toate acestea recunoaște că a fost surprinsă la fiecare pas: "Este greu să spun doar câteva cuvinte despre această țară. Are momente când te șochează, are momente când o iubești, când te saturi de ea sau te face curios... și tot așa. India este interesantă, îmi doream foarte tare să ajung. Toți care au fost aici mi-au zis că o să fie șocant, dar că ulterior ajungi să o îndrăgești... și chiar așa și este. Eu încerc să mă bucur de fiecare lucru pe care India mi-l arată". 

Fără doar și poate, cel mai dur reality show le oferă concurenților aventura vieții lor, însă același lucru se poate spune și despre întreaga echipă ce ia parte în proiectul Asia Express: "Nu este greu doar pentru concurenți, ci pentru toată echipa. Pentru operatori, care aleargă cu camerele după concurenți, pentru reporteri care sunt alături de vedete...". Față de primul sezon al emisiunii, condițiile par acum mult mai dificile, iar cu 1 Euro pe zi, fără mâncare, cazare sau transport, cuplurile ce au acceptat această provocare unică sunt nevoite să reziste într-o competiție în care adrenalina este la cote maxime: "Pentru concurenți este mult mai greu în acest sezon. În Sri Lanka ne-am lovit de umiditate extrem de mare, iar în India am prins zone în care era foarte, foarte cald. Când stai acasă pe fotoliu și te uiți la televizor, ai impresia că poți face și tu asta. Dar este greu. De multe ori ei nu se odihnesc noaptea și încep o nouă zi în care trec prin aceleași provocări: autostop, misiuni....", a mai declarat Gina.

Provocare 

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel