Gigi Becali vrea permisie de ziua lui. Ucigașul cu Ferrari, liber o zi

Pavel Abraham, avocatul lui Gigi Becali, a anunțat, duminică, la România TV, că a depus o cerere de permisie pentru o zi pentru clientul său. Finanţatorul Stelei împlineşte, pe 25 iunie, 55 de ani. De asemenea, și fiica cea mare a lui Becali urmează să sărbătorească majoratul peste puțin timp. În schimb, ucigașul cu Ferrari de la Timișoara a beneficiat de o zi permisie din închisoare pentru a-și savura cafeaua la o terasă

Gigi Becali vrea să-și aniverseze vârsta de 55 de ani în libertate. Pavel Abraham, avocatul lui Becali a depus o cerere pentru ca Becali să poată primi o învoire de 24 de ore din pentitenciar.

Față de cererea avocaților lui Becali, Sorin Dumitrașcu, președintele sindicatului angajaților din penitenciare a declarat că "nu știe dacă această cerere se va aproba sa nu, dar momentan Gigi Becali nu intră deocamdată în categoria celor care pot primi recompense având în vedere  că abia a început executarea pedepsei. Cred că va fi destul de dificil  ca această cerere să fie aprobată", a mai declarat Dumitrașcu.

Pavel Abraham a spus că șansele ca Becali să capete această permisie sunt reale. Este o dispoziție legală expres prevăzută de Legea 275 privind executarea pedepselor. Este o recompensă, dar așa cum se exprimă legea poate fi acordată o permisie de o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an.

De Rusalii, Gigi Becali avea o întâlnire și cu câțiva  călugări de la Muntele Athos. Aceștia au avut permisiunea Patriarhiei de a participa la slujba de Rusalii de la Penitenciarul Jilava.

 Ucigaşul cu Ferrari, permisie de 24 de ore  Adrian Cocoană, cunoscut ca ucigașul cu Ferrari a reușit să obțină în urmă cu câteva zile o permisie de 24 de ore de la   Penitenciarul Timişoara, unde execută patru ani de închisoare, scrie exclusivtm.ro. Cocoană a fost liber să se plimbe prin oraş, să îşi bea cafeaua la o terasă şi să se plimbe cu iubita de mână prin parc. El şi-a vizitat tatăl, apoi s-a întors singur la închisoare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel