Gigi Becali, transfer ratat: ”Știţi cum e, Dumnezeu îţi face echipa”

Gigi Becali a anunţat că transferul atacantului Carlos Fortes la FCSB a căzut.

Gigi Becali, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că transferul atacantului portughez al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Carlos Fortes, a căzut, el precizând că nu va mai achiziţiona jucători în această pauză competiţională.

'Fortes a picat. Noi l-am atenţionat, i-am dat ultimatum vineri...Ce să facem? El a vrut să vină la noi, dar spunea că îl ameninţă impresarii că îl suspendă. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu îţi face echipa. Şi Dumnezeu a vrut să vină Hora, a venit Hora', a afirmat finanţatorul. El a adăugat că în această pauză competiţională nu va mai transfera niciun jucător la FCSB

'Gata, atât, ajunge...Ce facem, luăm noi toţi jucătorii din România? Chiar m-am gândit şi cred că am luat cei mai buni jucători dintotdeauna. Florentin Matei, Iulian Cristea, Adrian Stoian şi Ioan Hora. Patru jucători am luat şi zic eu că sunt cele mai bune transferuri pe care le-am făcut vreodată. Şi fără bani, că toţi au venit gratis', a precizat Becali.

Citește și: FCSB a mai luat un atacant. Gnohere, pe făraș

Situația lui Cristea

În ceea ce îl priveşte pe Iulian Cristea, jucător care a semnat cu FCSB, dar care mai are contract până la vară cu Gaz Metan Mediaş, Becali a explicat că acesta va veni la formaţia roş-albastră mai devreme: 'După ce joacă alea patru meciuri la Mediaş (n.r. - din sezonul regulat) le dau 100.000 şi l-am luat. Atunci o să ştie, ori sunt în play-off, ori în play-out. După aia ce să mai facă Mediaş cu el? Ei au strategie bună. Îl folosesc în următoarele patru meciuri şi după aia iau şi 100.000 de euro de la mine'.

Gigi Becali este dispus să vândă orice jucător din lot, cu excepţia lui Olimpiu Moruţan. 'De plecat, eu şi toată echipa o vând dacă am oferte. Dar pe Moruţan cum să-l vând? Îl iau la 19 ani şi îl dau la 19 ani şi jumăte? Pe Moruţan îl vând la 22 de ani. Păi ce, eu îl iau cu 1 milion şi îl dau cu 3? Eu îl iau cu 1 milion şi îl dau cu 40 sau 30. Sau invers, îi dau unuia 100.000 de euro să mă scape de el, că s-a întâmplat şi aşa, cum e acum golgheterul (n.r. - George Ţucudean)', a menţionat Becali.

Citește și: Conflict FCSB-Steaua. Comandantul Pompiliu Mocanu: "Nu am exclus niciodată nimic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel