Conflict FCSB-Steaua. Comandantul Pompiliu Mocanu: ”Nu am exclus niciodată nimic”

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu, a declarat, miercuri seara, că nu este în măsură să lămurească problema cu FCSB privind marca 'Steaua' pentru că nu el a generat-o.

Totodată, eli a precizat că o înţelegere cu gruparea din Liga I nu este o prioritate. Întrebat ce părere are despre faptul că fostul portar Helmuth Duckadam a declarat că se aşteaptă la o înţelegere între CSA Steaua şi FCSB, comandantul a răspuns: 'Nu ştiu pe ce se bazează Helmuth Duckadam, noi ne continuăm parcursul nostru, facem lucrurile în ordinea firească. Eu nu sunt în măsură să lămuresc problema cu FCSB pentru că nu eu am generat-o. Cei care au generat această problemă ar trebui să se întâlnească şi să o rezolve cumva. Dacă vom fi întrebaţi şi vom avea şi aprobare din partea forurilor superioare, probabil o să fim şi noi parte în discuţie. Dar momentan nu ne-am propus. Nu am exclus niciodată nimic, dar nu ne-am propus pentru că avem alte obiective. Acest lucru nu este o prioritate pe agenda noastră de activităţi'.

Citește și: FCSB. Becali, în război cu Steaua: Doar așa terminăm circul

Mocanu a menţionat că proiectul echipei de fotbal CSA Steaua, grupare care activează în prezent în Liga a IV-a, va continua. 'Promovarea este ca şi obţinută, trebuie doar să o îndeplinim şi pe plan sportiv. Toate demersurile noastre sunt în această direcţie astfel încât să reuşim promovarea în Liga a III-a. Suntem în curs de a realiza infrastructura pentru Liga a III-a, apoi urmează să ducem jucători, iar în final să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ajunge în Liga I', a mai afirmat el.

În ceea ce priveşte construcţia noului stadion din Bulevardul Ghencea, comandantul CSA Steaua a menţionat că lucrările sunt în grafic. 'Momentan ştiu că se excavează la fundaţia stadionului, probabil la jumătatea lunii iulie va fi gata partea de structură, de rezistenţă. Acum nu avem nicio discuţie privind o nouă denumire a stadionului. Deocamdată se numeşte Stadionul CSA Steaua', a mai afirmat Mocanu.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu, a participat, miercuri seara, la Gala Atletismului Românesc, desfăşurată la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, în cadrul căreia au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2018.

Citește și: Adrian Stoian, un "italian" transferat la FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel